Genel Kültür-Sanat

NAZİLLİ LİSESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

NAZİLLİ LİSESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Nazilli Lisesi’nden örnek proje!
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Lisesi’nin okul aile birliği ve Emekli Resim Öğretmeni Gül Soyalan ile birlikte Mimar Nurettin Ataman işbirliği ile okulda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerin masraflarını karşılamak amacıyla sergi düzenlendi.
Nazilli Belediye Meydanında düzenlenen sergide emekli resim öğretmeni Ege Sanat Birliği Başkan Yardımcısı Gül Soyalan’ın evinde yetiştirdiği bitkilerle birlikte, Ege Sanat Birliği üyelerinin çizmiş olduğu resim tabloları satışa sunuldu.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide Nazilli Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin hazırlamış olduğu el işlemesi ürünler de tezgahtaki yerini aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Nazilli Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Çırıkoğlu, “Okulumuzda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerin masraflarını karşılamak için okul aile birliğimiz ve emekli öğretmenimiz Gül Soyalan ile birlikte Ege Sanat Birliği Başkanımız Nurettin Ataman öncülüğünde sergimizi oluşturduk. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. 24 Kasım öğretmenler günü münasabetiyle sergimiz yarın Nazilli Lisesi bahçesinde olacak ancak Cumartesi günü tekrar Belediye Meydanındayız. Sabah dokuzdan akşam altıya kadar buradayız. Tüm vatandaşlarımızı sergimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL