Genel Yerel

NAZİLLİ PROTOKOLÜ BU AÇILIŞTA BULUŞTU

NAZİLLİ PROTOKOLÜ BU AÇILIŞTA BULUŞTU

Nazilli protokolü bu açılışta buluştu! Social Kids’den görkemli açılış…

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk’ün kızı Psikolojg Tuğçe Ertürk görkemli bir açılış yaparak Socail Kids’in 1 yaşına girmesini Kutladı.

Zafer Mahallesi Nohutçu Sokak Giray Konutları A-2’de bulunan Social Kids’in açılışına Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy,  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım,Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömdem, Kuyucak Eski Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Ak Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Nazilli Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, CHP Eski İlçe Başkanı Serkan Sevim, partililer, STK üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde kurdeleyi kesen protokol üyeleri daha sonra tesis içerisinde gezerek işletme sahibi Psikolog Tuğçe Ertürk’ten bilgi aldı.
1-4 yaş arası çocuklar için oyun atölyesi ve psikoloji merkezi olan Socail Kids aynı zamanda ergenliğe yeni girmiş gençler için de psikolojik destek veriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL