Genel Spor

KOCAELİ’NDEN NAZİLLİYE MADALYA İLE DÖNDÜLER

KOCAELİ’NDEN NAZİLLİYE MADALYA İLE DÖNDÜLER

Nazillili gençler gurur kaynağı oldu!

Nazillili gençler, Koceli’nde düzenlenen U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılarak 1 gümüş madalya ve kadınlar Türkiye 2.si dereceleri ile ilçeye döndü.

Kocaeli’de 03-10 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Aydın’ı temsilen katılan Nazillili boksör gençler şampiyonayı 1 Gümüş madalya ile tamamladı. Ayrıca TOHM sporcusu Meryem Kaçar 66 KG’de U-22 Kadınlar Türkiye 2.si oldu.

Gençlerin antrenörü Yavuz kılıç yaptığı açıklamada destekleyen herkese teşekkür ederek, “Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz; Cenap Fillikçioğluna, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve İlçe Müdürümüz Güven Eker’e, Lokomotif Kulübümüz; Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine, @nazillispor_ Kulübümüze ve değerli yönetimine bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Aydınımıza ve Nazillimize Hayırlı olsun. Aldığımız her madalya Babam Abdulaziz Kılıç’a ithafendir. Kabrin nur mekanın cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL