Güncel

Aydın’da tek karton bardak üreticisi Nazilli’de

Aydın’da tek karton bardak üreticisi Nazilli’de

Nazilli’de karton bardak üretim merkezi açarak Aydın’da bir ilki başaran Mehmet Özcan, hedefinin işlerini büyüterek fabrika haline gelmek olduğunu dile getirdi.

Aydın bölgesinde karton bardak üretimi konusunda eksik olduğunu fark eden işletmeci Mehmet Özcan, bu boşluğu doldurarak bölgenin ilk karton bardak üretim merkezini açtı.

Özel baskılı veya normal şekilde karton bardaklarla birlikte plastik bardaklar da üreten Özcan, yaklaşık altı ay önce başladığı bu sektörde bir çok kurumsal firma ve toptancı ile çalışmaya başladığını belirtti.

Nazilli Karaçay Mahallesi 257 sokak No48/B’de açtığı işyeriyle karton bardak üretimi gerçekleştiren Mehmet Özcan, “Ben bu işe yaklaşık altı ay önce başladım. Daha öncesinde özel bir okulda Robotik kodlama öğretmenliği yapmaktaydım. Aynı zamanda da aktif olarak müzisyenlik yapıyorum. Aydın’da karton bardak üretim tesisinin olmadığını fark ettim ve bu eksikliği gidermek istedim. Şuana kadar bir çok kurumsal firma, toptancı ve şahıs ile çalışma yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Şuan Aydın’da karton bardak üreten tek firma biziz. Özcan Cup olarak bölgenin karton  bardak ihtiyacını karşılamak ve ileride fabrika boyutuna çıkmak ilk hedefimiz” şeklinde konuştu.

Özcan ayrıca, baskılı veya düz şekilde karton bardak üretmek isteyen müşterilerinin 0505 714 6582 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL