Genel Yerel

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİNDE YAŞANAN ÖLÜMÜN ARDINDAN ŞOK İDDİA

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİNDE YAŞANAN ÖLÜMÜN ARDINDAN ŞOK İDDİA

Nazilli Devlet Hastanesi’nde anestezi teknikeri olarak çalışan 30 yaşındaki Güngör Dodak Şimşek, sabah saatlerinde çalıştığı ameliyathanede hareketsiz şekilde yatarken bulundu. İş arkadaşları tarafından bulunan genç kadın doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KOLUNDA DAMAR YOLU AÇILMIŞ

İhbar üzerine Nazilli Devlet Hastanesi’ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları çalışmada Güngör Dodak Şimşek’in kolunda açılmış damar yolu ve cebinde enjeksiyon buldu.

YÜKSEK DOZDA İLAÇ İDDİASI

Öte yandan iddiaya göre 30 yaşındaki genç kadının sabahın erken saatlerinde ameliyathane içerisinde kullanılmayan boş bir odada kendisine yüksek dozda kullanılması sakıncalı olan kırmızı reçeteli bir ilaç verdiği öğrenildi. İlacı kendine enjekte ettikten sonra işinin başına dönen Şimşek, son hastasını ameliyathanede uyuttuktan sonra kendisi de son nefesini verdi.

Genç kadının ölümü ile ilgili inceleme başlatan Cumhuriyet Savcısı buradaki işlemlerinin ardından Güngör Dodak Şimşek’in cenazesini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL