Genel Yerel

17 YAŞINDA UYUSTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ O DAVADA FLAŞ GELİŞME

17 YAŞINDA UYUSTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ O DAVADA FLAŞ GELİŞME

Nazilli’de geçtiğimiz hafta uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybeden 17 yaşındaki Merve A.’nın ölümü sonrası 3 kişi tutuklandı.

Nazilli’de yetiştirme yurdundan kaçarak Pınarbaşı Mahallesi’ndeki Çakıcı Sokak’ta bulunan bir gecekonduda yaşamını yitiren 17 yaşındaki Merve A. davasında flaş bir gelişme yaşandı.

Olay günü C.G (35), Y.K (25) ve A.A’nın (54) ve bir kız arkadaşı E.Ö. (16) ile birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen Merve A., bir anda fenalaşarak kendini banyoya attı. Banyoda kalbi duran Merve A.’ya Y.K. kalp masajı yaparak hayata döndürdüse, hastanede sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Merve A.’nın hayatını kaybettiğini tespit edildi.

Merve A.’nın kız arkadaşı E.Ö., karakoldaki ifadesinde arkadaşının epilepsi hastası olduğunu ve 30 tane kalp ilacı içtiğini iddia etti ancak, uzmanlar tarafından yapılan tahlillerde kanında yüksek miktarda kokain, amfetamin ve esrar maddesi tespit edildi.

Merve A.’nın ölümünün ardından gözaltına alınan C.G., Y.K., A.A. ve E.Ö., adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan C.G., Y.K. ve A.A., kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklandı. Genç kızın arkadaşı E.Ö ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL