Genel Yerel

NAZİLLİ’DE KURAN KURSUNDA BAŞARILI OLAN 50 ÖĞRENCİYE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

NAZİLLİ’DE KURAN KURSUNDA BAŞARILI OLAN 50 ÖĞRENCİYE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hayırsever vatandaş Şakir Batur, şehirde bulunan 10 camide din kültürü eğitimi alan ve içlerinde başarılı olan 50 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Millet Bahçesinin içerisinde bulunan Baturhan Kafe’nin işletmecisi Şakir Batur ilçede bulunan Gül Cami, Pınarbaşı Cami, Kameroğlu Cami, Yıldıztepe Cami, Yeşil Cami, Fatih Cami, Zafer Cami, Veysel Karani cami, hacı İsmail cami, Gülistan camilerinde Kur’an-ı Kerim’i öğrenen, süreleri ezberleyen üstün başarılı 50 öğrenciye düzenlenen törenle bisiklet hediye etti.
Etkinlikte katılımcılara tavuk pilav hayrı da gerçekleştirilirken, törene Nazilli İlçe Müftü Vekili ve Şube Müdürü Abdullah Akyel ve 10 caminin imam ve müezzinleri katılım gösterdi.
Bisikletlerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken hayırsever vatandaş Şakir Batur yaptığı açıklamada “Çocuklarımızı uyuşturucu v.b kötü alışkanlıklardan uzak tutarak irfan öğrenmeleri konusunda yönlendirme amaçlı böyle bir şey düşündük. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onların mutluluğu ve başarısı bizim için çok önemli. Bizi yalnız bırakmayıp katılan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Tören bisikletlerin tesliminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL