Genel Yerel

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİNDE TUVALET REZİLLİĞİNE VATANDAŞ İSYAN ETTİ

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİNDE TUVALET REZİLLİĞİNE VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Nazilli Devlet Hastanesi’nde utanç dolu görüntüler!
Her gün binlerce insanın tedavi olmak için gittiği Nazilli Devlet Hastanesi’nin lavabolarının hijyenik olmayan görüntüleri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, gece saatlerinde acil koridorlarında sadece bir temizlik personeli çalıştığını ve bir kişinin tüm işlere yetişemediğinden dolayı lavaboların gece boyu pislik içinde kalarak hastalıklara imkan verdiğini belirtti.
İhbar hattımıza gelen görüntülerde lavobada bulunan peçetelerin yerlere saçıldığı, su giderlerinin tıkandığı ve kabinlerin içerisinin pislik yuvası olduğu gözlemlendi.
Vatandaşlar yetkililerin acil olarak bu soruna çözüm bulması gerektiği çağrısında bulunurken ismini vermek istemeyen bir hasta “Biz buraya hastalığımız için tedavi olmaya geliyoruz, hastalık kapmaya değil. Tuvaletlerin hali içler acısı buraya sağlam giren hasta çıkar. İnsanlarımız da da suç var. Tuvaleti temiz kullanmayı bilmiyorlar. Temizlik görevlisi arkadaşlar da yetisemiyor herşeye, ne zaman gelsek durum böyle. Hastane yönetimi artık bu duruma çare bulsun, uyarımı asıyorlar, personel mi arttırıyorlar çözüm bulunsun artık. Sanırım geceleri bir temizlik personeli kalıyor bu insan neye yetişsin arkadaş, rica ediyorum yöneticiler acil çözüm bulsun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL