Genel Yerel

NAZİLLİ’DE SÜTYEN TAKIP KADIN KILIĞINDA GEZEN ERKEK BEKÇİLERE YAKALANDI

NAZİLLİ’DE SÜTYEN TAKIP KADIN KILIĞINDA GEZEN ERKEK BEKÇİLERE YAKALANDI

NAZİLLİ’DE GARİP OLAY ! SÜTYEN TAKIP KADIN KILIĞINA GİREN ADAM BEKÇİLERE YAKALANDI

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde gece saatlerinde meydana geldi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. Yıldönümüne girdiğimiz ilk dakikalarda gece devriyesi atan çarşı ve mahalle bekçileri Nazilli Belediye meydanında bulunan parkta tek başına oturan ve başındaki eşarpla yüzünü kapatan bir kadından şüphelendiler. Temkinli bir şekilde şahsa yaklaşan ve Kimlik sorgusu yapmak isteyen bekçiler, kadının yüzünü açmasını istediler.

EŞARP’IN ALTINDAN ERKEK ÇIKTI

Şüpheli tavırlar sergileyen, başını ve yüzünü Eşarp ile kapatan şahısa yaklaşan bekçiler şüpheli şahsın yüzünü açmasıyla erkek olduğunu görünce adeta şoka uğradılar.

MERAKTAN GİYDİĞİNİ SÖYLEDİ

Kadın taytı giyip sütyen takarak başını eşarp ile örten şüpheli şahsın yapılan kimlik sorgusunda isminin İ.Ç. olduğu öğrenildi. Denizli’nin Tavas ilçesinden geldiğini söyleyen şüpheli şahıs, neden kadın kılığında gezdiği sorulduğunda “kadın gibi giyinmeyi merak ettim o yüzden böyle geziyorum” diyerek cevap verdi.

DENİZLİ’DEN NAZİLLİ’YE KADIN KILIĞINDA GELMİŞ

Bekçilerin yaptığı ilk sorguda Denizli’den Nazilli’ye otobüsle kadın kılığında geldiğini belirten İ.Ç. Nazilli’de biraz dolaşıp geri dönecektim dedi. Yapılan kimlik sorgusunda herhangi bir şüphesi bulunmayan İ.Ç. daha sonra bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL