Genel Güncel Kültür-Sanat

Nazilli’de Zera Davetiye görkemli bir şekilde açıldı!

Nazilli’de Zera Davetiye görkemli bir şekilde açıldı!

Nazilli’de reklamın öncü kuruluşları arasında yer alan Arzum Matbaa ve Reklam, yeni şubesi Zera Davetiye dualar eşliğinde yoğun bir katılımla yapılan görkemli açılışla hizmete girdi.

Nazilli Yeni Mahalle 137 sokak üzerinde açılışı gerçekleştirilen Arzum Matbaa ve Reklam’ın Zera Davetiye şubesi açılışına bir çok vatandaş katılım gösterdi.

Sektörün öncü ismi Arzum Matbaa ve Zera Davetiye’nin işletmecisi Ramazan Mazmanoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Parasal değerlerden bakmayı tercih etmemekle birlikte, halkın ihtiyaçlarını ön plana alarak yeni işimize başladık.  Bizim temel misyonumuz, bu topluma olan borcumuzu verebilmek ve toplum için üretebilmektir. Topluma daha ne kadar fazla hizmet edebiliriz değer katabiliriz ve geliştirebiliriz gibi fikirler bizim hedeflerimizi yansıtmaktadır. Bu yolda da ilerleyeceğiz, hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Davetiye ve reklam ağırlık olan yeni şube Zera Davetiye’de müşterilere hesaplı ve kaliteli hizmet sunacak olan Ramazan Mazmanoğlu, tüm Nazilli halkını işletmelerine davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL