Genel Güncel Siyaset Yerel

AK Partili Abak, Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolunun sözünü verdi

AK Partili Abak, Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolunun sözünü verdi

 

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nazilli’nin köylerinde vatandaşlarla buluşan ve yol müjdesi veren Abak, “Seçimin hemen ardından Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolunun ihale süreci başlıyor. Bölgenin kanayan yarasına neşteri vuruyoruz” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Nazilli’ye bağlı Aksu, Esentepe, Derebaşı ve Karahallı Mahallelerinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Abak, yaptığı açıklamayla yol müjdesi verdi. Bölgenin kanayan yarası olan Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolunun ihale sürecinin başlayacağını söyleyen Abak, “AK Parti olarak bölgenin en büyük sorunlarından biri olan Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolunu da çözüme kavuşturuyoruz. Seçimin hemen ardından ihale süreci başlıyor” ifadelerini kullandı. Abak’a ziyaretlerde, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile partililer eşlik etti.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Yol müjdesi veren ve bilgilendirmede bulunan Abak, “Milletvekillerimiz tarafından takibi yapılan, Ulaştırma Bakanlığımız ve Karayolu Genel Müdürlüğümüz tarafından projesi hazırlanan Nazilli-Beydağ-Ödemiş yolumuz seçimlerin hemen akabininde Cumhurbaşkanımızın vereceği talimatlar üzerine ihale sürecine sokulacak. Hemen akabinde de inşallah vatandaşlarımızın hizmetine kazandırılacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL