Genel Güncel Siyaset

AK PARTİ NAZİLLİ’DE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ NAZİLLİ’DE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Aydın Milletvekili adayları basın toplantısı düzenledi. Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıda Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Milletvekili adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Duygu Göğde, Murat Gün, Mehmet Umut Tuncer ve Mehmet Artuk katıldı. Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın’ında yalnız bırakmadığı toplantıda adaylar coşkuyla karşılandı.

‘’15 MAYIS’TA GÜZEL GÜNLERE UYANACAĞIZ’’

Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in yaptığı konuşmayla başlayan aday tanıtımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı yapacaklarını ve Aydın’dan Meclise en az 5 vekil sokacaklarını iddaa etti.

Tanıtım toplantısına sırayla çıkan milletvekili adayları, kendilerini tanıttıktan sonra Nazilli halkının desteklerini istedi.

MUSTAFA ABAK KALESİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Mustafa Abak konuşmasını yapmak için çıktığı kürsü de coşkuyla karşılandı. Alkış ve tezehürat yüzünden konuşmasına başlayamayan Abak bir kaç dakika bekledikten sonra konuşmasına başladı

Partililerin yoğun sevgi seli ile konuşmasına başlayan Abak, ‘’Nazilli’yi hak ettiği yerlere getireceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız, inşallah Aydın’a katkımızı hep göstereceğiz. Aydın sıra sizde’’ diyerek konuşmasını bitirdi

Bu dönem aday gösterilmeyen Bekir Kuvvet Erim, Nazilli halkına teşekkür etti.

Erim, “Ayrımız gayrımız yok, bundan sonrada çalışmalarımız devam ediyor olacak” diyerek konuşmasını bitirdi.

Milletvekilleri, Aydın AK Parti İl Başkanı ve Aydın Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Nazilli halkına teşekkürlerini sunarak salondan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL