Genel Güncel Siyaset Yerel

ABAK DEPREMZEDE AİLE İLE İFTARDA BULUŞTU

ABAK DEPREMZEDE AİLE İLE İFTARDA BULUŞTU

 

 

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı olan Mustafa Abak, merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük depremde evleri yıkılan ve Adıyaman’dan Nazilli’ye yerleşen Yavuz ailesine iftarda misafir oldu. Aile ile birlikte sohbet eden Abak güzel sohbetleri ve lezzetli yemekleri için Yavuz Ailesi’ne teşekkür etti.

İftar’dan sonra Merkezüssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen büyük deprem hakkında konuşmalarda bulunan Abak “6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizin etkilendiği büyük deprem tüm ulus olarak hepimizi derinden üzdü. Depremin ilk anından beri devletimizin ve milletimizin tek yürek olarak üzerine düşeni yaptığına, tüm imkanlarıyla depremzede kardeşlerimizin yanında olduğuna şahit olduk.

Afet bölgesinden memleketimize misafir olarak gelen vatandaşlarımızı da bir an olsun yalnız bırakmıyoruz. Bugün Adıyaman ilimizden gelen afetzede misafirlerimiz Yavuz ailesi ile iftar sofrasında bir araya gelerek, Ramazan’ın bereketini paylaştık. İnşallah Ramazan’ın beslediği dayanışma ruhu ile yaraları saracak, hep birlikte Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz.

Bir kez daha asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabb’im büyük ve güçlü Türkiye’mizin çatısı, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında nice huzurlu ve mutlu ramazanlara kavuşmayı bizlere nasip etsin.” diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL