Genel Güncel Siyaset

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI GAMZE YOLCU METİN NGC’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI GAMZE YOLCU METİN NGC’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP Aydın Milletvekili aday adayı olan Gamze Yolcu Metin, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Metin, konuşmasına ilk olarak kendini tanıtarak başladı.
“Nazilli’de doğdum, Nazilli’de büyüdüm. Sadece üniversite için 5 yıllık bir ayrılık oldu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği mezunuyum. Üniversiteyi bitirdiğimde Nazilli’ye iş kadını olarak döndüm. Evliyim iki çocuğum var. Eşim de diş hekimi ve beraber İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni açtık. “

“HEPİMİZ GİDERSEK BU ÜLKEYE KİM SAHİP ÇIKACAK”
“Bu yola çıkmamdaki sebep; bir kadın olarak ön planda olmak istedim. Yazsam okunmuyor, çizsem yapılmıyor öyle şiddetler var ki morluk bedenimizde değil ruhumuzda ve bunu hiç kimseye gösteremiyoruz. Dolayısıyla dayak yiyen değil bazen o baskıya maruz kalan kadınların sesi olmak için sesimizi bir yerlerde duyuralım. Hekimim, çekip gitmemiz söz konusu oldu ama ben hiçbir yere gitmeyeceğim. Ben bu ülkeyi bırakıp gitmeyi hiç düşünmedim bu Atatürk’e yapacağım en büyük saygısızlık olurdu. Meslektaşlarım çok gittiler. Hepimiz çeker gidersek bu ülkeye kim sahip çıkacak?”

Okumayı sevdiğini söyleyen Metin, Nazilli’nin sorunlarından ve projelerinden bahsetti.
“ Ben okumayı seven biriyim baktım gördüm anlamını bilmediğim birçok kelime var ben de adalet okuyayım dedim ve şu anda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde adalet bölümü okuyorum. Türkiye’nin genel sorunlarından biri de sağlık sorunu. Sağlık sektöründe olduğum için sektördeki sorunları biliyorum. Mesela Nazilli’de bir tane devlet hastanesi ve bir tane özel hastane var. Neden bir tane daha devlet hastanesi ya da özel hastane olmasın. Çiftçinin ve pazarcının durumu ortada. Hastalarımdan duyduğum sorunlardan biri de hâlâ suyu olmayan köyler varmış. Nazilli’nin en büyük sorunlarından biri yol ve otopark sorunu.” diye dile getirdi.

Ailesinin de katıldığı basın toplantısına gelen herkese teşekkür eden Gamze Yolcu Metin, “ Bu görev bana verilirse halkın sorunlarını toplayıp en yüksek mertebeye ulaştırmak benim görevim olacak.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL