Genel Güncel SonDakika Yerel

ATLADIMI YOKSA CİNAYETEMİ KURBAN GİTTİ

ATLADIMI YOKSA CİNAYETEMİ KURBAN GİTTİ

Aydın’ın Efeler ilçesinde kızına şiddet uyguladığı iddasıyla eşiyle tartışan kadın, apartmanın 3’üncü katından atlayarak yaşamına son verdi.

Efeler ilçesinde Eski dört yol kavşağı Çine Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda dehşet anlar yaşandı. İddalara göre ailevi sorunlar nedeniyle yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 41 yaşındaki Elena Çankaya kızına şiddet uyguladığı için eşi M.Ç. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Elena Çankaya, apartmanın 3’üncü katından kendini attı, yaklaşık 20 metre yükseklikten beton zemine düşen Elena Çankaya’yı gören çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirtti.

Yaralı olduğu iddaa edilen ve kayıp olan genç kızı, polis ekipleri kendi imkanlarıyla tedavi olmak için gittiği hastane buldu.

Cinayet Şüphesi üzerinde duran polis, hayatını kaybeden kadının eşi M.Ç. ve oğlu A.Ç.’yi gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısı bölgedeki tespitleri sürüyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL