Genel Güncel Yerel

YAŞLI KADIN UÇURUMDAN DÜŞTÜ

YAŞLI KADIN UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gördüğü çiçeği koparmak isterken dengesini kaybeden yaşlı kadın 45 metrelik uçurumdan aşağıya düştü.

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Ocaklı Mahallesi Kuzeytepe mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre güneşli havayı fırsat bilen N.İ (71) ailesi ile birlikte Kuzeytepe’ye geldi. Kuzeytepe’de bir ağaç gölgesinde ailesiyle otururken yamaçta gördüğü bir çiçeği kopartmak istedi. Çiçeği kopartmaya çalıştığı esnada dengesini kaybeden N.İ, yaklaşık 45 metre uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Uçuruma düşen yaşlı kadının ailesi durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye sağlık, jandarma ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Nazilli İtfaiye Amirliği’nin kurtarma ekipleri sevk edildi. Yoğun bir çaba sonucunda yaklaşık 40 dakika süren bir çalışma ile yaşlı kadın ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.

Sağlık ekiplerince ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan N.İ’nin bilincinin açık olduğu öğrenildi. Yaşlı kadınIn tedavisi devam ederken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL