Siyaset Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nazilli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nazilli’ye geliyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Şubat Cumartesi günü Nazilli’ye geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliğinde AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın içinde bulunduğu heyet ilçede ön incelemelerde bulundu.

“BU ZİYARET NAZİLLİ YÜZYILININ MİLADI OLACAKTIR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nazilli’ye gelecek olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Özcan; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Denizlimizde yapımı tamamlanan proje ve hizmetlerin toplu açılış törenini gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızı Nazillimize davet ettik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Güzide ilçemiz Nazillimize teşrif edecekler. Bu ziyaret aynı zamanda Nazilli yüzyılımızın da miladı olacaktır. Allah kendilerine uzun ve sağlıklı ömürler versin. İnşallah hep birlikte ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Nazilli; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk ve 5. Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay’ın ardından Recep Tayyip Erdoğan ile üçüncü kez cumhurbaşkanını ağırlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL