Spor Yerel

NAMDER siyah beyazlılara karşı sözünü tuttu

NAMDER siyah beyazlılara karşı sözünü tuttu

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli Müteahhitler Derneği’nden (NAMDER) Batman maçı öncesi siyah beyazlı kulüp ve oyunculara büyük destek geldi. 2 sezon önce, pandemi döneminde siyah beyazlı kulübün şampiyon olması halinde NAMDER olarak 100 bin lira pirim vereceğini açıklayan Remzi Erdemci, sözünü yerine getirdi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Erdemci ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal, “Nakde ihtiyaç duyduğumuz transfer döneminde gelen bu destek çok makbule geçti. Nazilli Belediyespor hepimizin kulübü. Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, meslek odaları hepimize iş düşüyor” dedi.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ise “Biz müteahhitler olarak Nazilli’den para kazanıyoruz. Nazilli’nin kulübüne destek olmak görevimiz. Bizim şampiyonluk primi olarak gayri resmi verilmiş bir sözümüz vardı, ancak tüzüğümüz gereği 15 yönetim kurulu üyesinin imzası gerekiyordu. İki arkadaşımız imza atmadığı için o zaman bu yardımı yapamadık. Sonraki süreçte Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’in çabalarıyla bugüne geldik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kulübün yanında olmaya devam edeceğiz” dedi

Nazilli Belediyespor Başkanı Ünal Önal, NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yöneticiler, basın toplantısının ardından siyah beyazlı oyuncuların antrenmanını takip etti. Batman maçı öncesi siyah beyazlılara sürpriz yapan NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, oyunculara dağıtılacak olan zarfları antrenman sonrası takım kaptanı Zekeriya Topayan’a teslim etti.
Erdemci, “Nazilli Müteahhitler Derneği olarak her zaman Nazilli Belediyespor’un yanındayız. Yönetici arkadaşlarımla birlikte kulübe destekte bulunduğumuz gibi ben de Elit İnşaat olarak oyuncularımıza sürpriz yapmak istedim. Tüm oyunculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL