Güncel Siyaset Yerel

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’den büyük skandal!

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’den büyük skandal!

ANLIK HABER (ÖZEL) – Nazilli geçtiğimiz günlerde skandal bir olaya daha şahit oldu. Pazar günü bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Nazilli’ye gelen Cumhur Başkanı Aday Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gençlerle bir araya geldi. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda söyleyişi gerçekleştiren Muharrem İnce yaptığı konuşmada devleti kastederek “şerefsiz” dedi.

İnce, gençlerden gelen sorulara cevap vererek söyleşi gerçekleştirdi. İnce’ye soru sormak için mikrofonu eline alan bir genç, tarım alanlarının kullanımı hakkındaki fikrini ve Cumhurbaşkanı olursa bu konuyla ilgili projelerinin ne olacağını sordu. Gencin sorusunu cevapladıktan sonra bir anda konu dışına çıkan Muharrem İnce, farkında olmadan büyük bir skandala imza attı.

İnce soru soran gence şu cevabı verdi :

“ 20 yıldır Türkiye’yi yönetenlerin ağaca, suya, hayvana, kadına, çocuğa, sokağa, göle saygısı yok. Ormanlar yanmış, milletin kafasına çay atıyor adam ya! Ekonomi politikalarını eleştirebiliriz, beğenen olur beğenmeyen olur. Eğitim politikası, dış politikası, beğenen olur beğenmeyen olur. Ama ben bunlarla ilgili bir şey söyleyeceğim, bunlar kötü insanlar. Bugün bu ülkeyi yönetenler kötü insanlar, bu konuda kararlıyım çok net. Arkadaş, 6 yaşında çocuğu evlendirmişler. İki sene devlet bunu bilmiş ve susmuş, böyle şerefsizlik olur mu ya! Yurtta çocuğa tecavüz oluyor, susuyorlar. Herkes susuyor, bütün partiler. Niye susuyor ? O tarikatın bilmem ne kadar oyu varmış. Başlarım senin oyuna!”

İMAMOĞLU YSK’YA ‘AHMAK’DEDİĞİ İÇİN HAPİS CEZASI ALMIŞTI
Muharrem İnce’nin bu sözlerinin ardından akıllara geçtiğimiz günlerde Yüksek Seçim Kurulu’na “ahmak” dediği için “hakaret” suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geldi.

Hapis cezası alan İmamoğlu’na aynı zamanda “siyasi yasak” getirilmesi de talep edilirken, devleti kastederek “şerefsiz” kelimesini kullanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili herhangi bir suç duyurusunda bulunup bulunulmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL