Güncel Siyaset

Muharrem İnce Nazilli’yi ziyaret etti

Muharrem İnce Nazilli’yi ziyaret etti

NAZLI ALTINAYAR- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir dizi ziyaretler için Nazilli’ye geldi. İnce’nin ilk durağı Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖRKOOP) oldu.

Üreticilerle bir araya gelen Muharrem İnce’nin eleştirilerinin hedefi hükümet ve 6’lı masa oldu.

Buradaki ziyaretlerinin ardından İnce, kampüsün bulunduğu İsabeyli Mahallesi’ne giderek gençlerle bir araya geldi. Gençlerin problemini dinleyen İnce, partisinin vaatlerini anlattı.

Genel Başkan İnce’nin İsabeyli’den sonraki durağı Nazilli Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyette gazetecilerle bir araya gelen İnce, basın mensuplarının gündem hakkındaki sorularını yanıtladı.

Cemiyet ziyaretinin ardından Uzun Çarşı’ya çıkan İnce, Nazilli’de geçtiğimiz hafta tüp patlaması sonucu 8 kişiye mezar olan binaya geldi. Hayatını kaybeden 8 kişiye mezar olan iki katlı işyerinin önüne gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ölenlerin anısına bina önüne karanfil bıraktı.

Uzun Çarşı’da halkla konuşma fırsatı yakalayan İnce, programının son durağı olan Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunun yolunu tuttu. Burada vatandaşlar ve partililerle buluşan İnce, söyleşide bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL