Güncel Yerel

Patlamadan bir saat önceki görüntüleri ortaya çıktı

Patlamadan bir saat önceki görüntüleri ortaya çıktı

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli’de dün öğleden sonra meydana gelen patlamada sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden 2 kişi ve ağır yaralan bir kişi olmak üzere toplamda 3 kişinin olaydan yaklaşık 1 saat önce bir telefoncudan alış-veriş yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 30 Aralık Cuma günü saat 15.30 sıralarında Nazilli ilçesi Uzun Çarşı’daki bir döner restoranda meydana geldi. Restoranda tüp değişimi sırasında patlama yaşanırken bir anda alevler tüm binayı sardı. Yangında 7 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi yaralandı. Olayda hayatını kaybeden Fatma Danaş (45), Gamze Karaboğa (10) ile ağır yaralı olarak kurtulan Cennet Yeldi’nin (16) patlama anından yaklaşık 1 saat önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Telefoncudan yaralanan Cennet için telefon kılıfı satın almışlar

Nazilli’deki bir telefoncunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; hayatını kaybeden Fatma Danaş ile Gamze Karaboğa ve ağır yaralanan Cennet Yeldi’nin telefoncuda telefon kabı bakıp beğendiği ve sonrasında beğendikleri kılıfı satın aldıkları görüldü.

Olaydan yaralı olarak kurtulan Cennet Yeldi, yangın sırasında iş yerinin ikinci katındaki pencere önünde bulunan klima motorlarının arasından kaçmayı başarmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL