Güncel Yerel

Aynı aileden 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Aynı aileden 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı

NAZLI ALTINAYAR – Aydın’ın Nazilli ilçesindeki bir restoranda meydana gelen patlamada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Talihsiz olay, dün saat 15.30 sıralarında Altıntaş Mahallesi’nde bulunan Ekrem Coşkun Döner isimli bir restoranda meydana geldi.

İş yerinde bulunan tüpteki arızaya müdahale sırasında patlama gerçekleşti. Patlama nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 5 kişi de yaralandı.

Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ölenlerin cansız bedenleri ise kimlik tespiti için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi.  Burada yapılan kriminal incelemenin ardından cenazeler, ailelere teslim edildi.

5 KİŞİNİN ATEŞİ MAHALLEYE DÜŞTÜ

Neslihan Karaboğa(38) ve kızı Lale Karaboğa (11), Cansu Karaboğa (4), Gamze Karaboğa’nın (12) ve Fatma Danaş(45) için Kuyucak’a bağlı Başaran Mahallesi’ndeki Başaran Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık siyasi parti temsilcileri, Karaboğa ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde acılı aile taziyeleri kabul etti.

Kılınan cenaze namazının ardından hayatı kaybedenlerin naaşları, Başaran Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL