Güncel Yerel

Nazilli’deki patlamada 10 kişi gözaltına alındı

Nazilli’deki patlamada 10 kişi gözaltına alındı

NAZLI ALTINAYAR- Nazilli’de öğle saatlerinde Uzun Çarşı’da bulunan bir restoranda tüpten kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlamada yapılan ilk tespitte 7 kişinin hayatını kaybettiği, 1’i ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Feci patlamadan ağır yaralı olarak çıkan 24 yaşındaki Cennet Yeldi, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağırlaşan genç kız akşam saatlerinde İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi.

Ayrıca yaralanan vatandaşların kimlikleri belli olmaya başladı. Patlamada Merve Bayar (24), Mustafa Görkem Balkın (20), Osman Sakızcı (19), Osman P. (40) olduğu öğrenildi. Ayrıca hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri de belli olmaya başladı. 3 ismin belli olduğu patlamada hayatını kaybedenlerin Emine Düztepe (38) ile kızı İrem Düztepe ve Gamze Araboğa isimli bir kadın olduğu öğrenildi.

Öte yandan yetkililerden yapılan açıklamada patlama ile ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı ve emniyette ifadelerinin alındığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL