Siyaset Yerel

Bakan Varank : “Bundan sonra Nazilli’nin bakanı benim”

Bakan Varank : “Bundan sonra Nazilli’nin bakanı benim”

NAZLI ALTINAYAR – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Aydın programına Nazilli’de başladı. Nazilli Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Mustafa Varank’ı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve çok sayıda partili katıldı.

Karşılama töreninin ardından Bakan Varank makam odasında ağırlandı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli’nin Cumhuriyet Tarihi’nin ilk sanayi şehirlerinden olduğunu hatırlattı. Özcan, Nazilli’nin kaybolmuş yıllarını telafi etmek istediklerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı’na iletti.

“NAZİLLİ’NİN BAKANI BENİM”
Mustafa Varank, Nazilli’ye gereken desteği vereceklerini belirterek, “Yeterki somut projeler olsun, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Sümer yerleşkesi var, orası güzel bir teknopark olabilir. Teknoloji meraklısı ve girişimci gençler kullanabilir. Arkadaşlar bir fizibilite çalışsınlar eğer güzel bir proje çıkarsa biz destekleriz. OSB konusunda da başkanımız konuyu iletti bizim açımızdan hiçbir mahsuru yok. Bizim tarafta her şeyin önüne açığız, desteğimizi veririz. Serbest bölge Ticaret Bakanlığının konusu, onun sözünü ben veremem. Bundan sonra Nazilli’nin Bakanı benim. ” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL