Güncel

Nazillili başkan ölümden döndü

Nazillili başkan ölümden döndü

ALİ GÜNANA- Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Köse, ölümden döndü. Nazilli-Bozdoğan karayolunda akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında panelvan ile otomobil çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Köse de vardı.

Nazilli’den Toygar Mahallesi’ne doğru seyir halinde olan S.B. idaresindeki 35 ASP 819 panelvanın içerisinde yer alan Köse, kazada yaralandı. Kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan Ali Köse, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerde sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. AK Parti İlçe Teşkilatı da Ali Köse’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve arkadaşları Köse’yi yalnız bırakmadı

AYNI YOLDA BACAĞINI KAYBETMİŞTİ

Ali Köse 2006 yılında motosikletiyle trafik kazası geçirmişti. Köse, yine Bozdoğan yolunda gerçekleşen kazada bacağını kaybetmişti. Bedensel engelli olarak yaşamını sürdüren Köse, hayatını kendisiyle aynı kaderi paylaşanlara yardımcı olmaya adadı.

ENGELLİERİ EĞLENDİRMİŞTİ

Ali Köse, başkanı olduğu Bedensel Engelliler Derneği’yle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program gerçekleştirdi. Köse, girişimleriyle, bir çok engelli bireye, hayırseverlerin bağışlarıyla tekerlekli sandalye dağıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL