Siyaset Yerel

Nazilli’de İYİ Parti İlçe Başkanı Yeniden Kural oldu

Nazilli’de İYİ Parti İlçe Başkanı Yeniden Kural oldu

NAZLI ALTINAYAR – İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nın 3’ncü olağan kongresi bugün sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye 2 yıl önce ilçe başkanlığı yapan ve yerel seçimlerde başarı elde eden Durmuş Kural tek aday olarak katıldı.

Üyeler tarafından yoğun katılımın gösterildiği kongreye tek aday olarak katılan Durmuş Kural, yeniden Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Nazilli’de ilk parti olacaklarını vurgulayan Kural, yönetimine ve seçmene güvendiklerini belirterek “2018 Genel Seçimleri’nde Türkiye ortalamasının 2 katı oy almayı başardık. Yerel seçimlerde ise yerel ve genel iktidar adayına karşı kazandık. Şimdi hedefimiz Genel seçimlerde İYİ Parti’yi 1’nci parti yapıp akabinde yerel seçimlerde belediye başkanlığını tekrar kazanmaktır. Daha önce ekibimizle birlikte başardık, tekrar başaracağız. Yönetim kurulu üyelerimize güveniyorum. İşte bu kadroya güveniyorum. Bugün burada olan arkadaşlarımıza güveniyorum. Nazilli’de yeni bir parti kurulacak olsa ancak İYİ Parti’nin tüzüğünü yazarlar. Önce hakka sonra da bu kadromuza güveniyorum. Başaracağız” ifadelerini kullandı.

Nazilli İlçe Başkanı olarak yeniden seçilen Durmuş Kural’ın yönetim listesi ise şu şekilde :
Bırol Çavuş, Alıye Kurt, Erkan Pirimoğlu, Hatıce Nilgün Zeyrek, Süleyman Kana, Fatma Şümür, Efe Güner, Dilek Ülgen, Hakan Şengel, Meyrem Kalay, Hasan Umut Türe, Nadide Özabur, Süleyman Baytemir, Tülay Ayas, Mehmet Demirtaş, Günnur Göçmen, Murat Can Yavuz, Duygu Güngör, Fevzi Kaykal, Erol Kabadayı, Coşkun Çimen, Turan Özmen, Aytaç Akbaş, Mesut Öztung, Recep Sakarya, Mehmet Alı Mamağa, Erden Tilki, Cüneyt Kasap, Alı Acar, Mutlu Özübek, Mustafa Tanrıkulu, Arda Hiçyılmaz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL