Siyaset Yerel

Özcan yeni partisinde coşkuyla karşılandı

Özcan yeni partisinde coşkuyla karşılandı

NAZLI ALTINAYAR  – Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından kurucu üyesi olduğu İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçti. Türkiye gündeminde bomba etkisi yaratan transferin ardından Özcan Ankara’daki temaslarını tamamlayıp Nazilli’ye döndü.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ilk durağı uzun çarşıda bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Özcan’ı Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Rıza Posacı Metin Yavuz, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Mustafa Abak, belediye meclis üyeleri ve partililer parti binasının önünde karşıladı.
Parti binasında tamamlanan programın ardından Kürşat Engin Özcan, ilk kez AK Partili kimliğiyle sokağa çıktı. Özcan ve AK Parti heyeti mehter takımı eşliğinde belediyeye girdi. Meşalelerin de yakıldığı Belediye Meydanı’nda büyük alkış koptu.

“Devletimiz en güzel işleri yapacaktır”
Nazilli’nin hizmete aç olduğunu ve önümüzdeki süreçte aşama aşama çalışmaların hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Özcan, “Bunların hepsi idari tassaruflar. Hepsinin değerlendirmesi yapılacaktır. Süreç içerisinde Nazilli için yapılacakların hepsi aşama aşama gerçekleştirilecektir. Cumhurbaşkanımız bu konuda her türlü desteği vermektedir. Her türlü işle gerekli teknik değerlendirme yapıldıktan sonra milletvekillerimizin desteğiyle hayata geçirilecektir. Diğer AK Partili belediyelerde hangi güzel hizmetler, inşa ettilerse daha iyilerini Nazilli’de göreceğiz. Devletimizin neler yaptığını ülkemizi gezdiğimizde görüyoruz. Devletimiz, en güzel işleri yapacaktır” dedi.

PERSONELE DOKUNULMAYACAK
Özcan, belediye başkan yardımcıları ve personel kadrosuna ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir pozisyonla ilgili bir sıkıntımız yok. Nazilli’ye hizmet etmek, gelecek Türkiye’nin güçlü yarınları için hep birlikte hareket edeceğiz. Birlik beraberlik içinde olmak isteyen her arkadaşla yol yürüyeceğimizi söyledik” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL