Güncel Yerel

Nazilli’de sınava yetişmek isteyen üniversiteli canından oluyordu

Nazilli’de sınava yetişmek isteyen üniversiteli canından oluyordu

NAZLI ALTINAYAR-Kaza, Nazilli’de Dumlupınar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Adnan Menderes Üniversitesi Sümer Kampüsü’nde okuduğu öğrenilen ve sınava yetişmek süratli bir şekilde Hürriyet Caddesi’nden okula yetişmeye çalışan 20 RS 506 plakalı motosiklet sürücüsü H.F.Ş, o sırada 349 sokaktan çıkan 34 FFY 613 plakalı otomobil sürücüsü B.K’yi fark etmedi.

Vatandaşların iddiasına göre hızlı bir şekilde geldiği öne sürülen motosiklet sürücüsü B.K ile H.F.Ş kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosikletli genç yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilileri yaptığı ilk müdahalenin ardından kafasından ve bacağından darbe alan motosiklet sürücüsü H.F.Ş’yi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, otomobil sürücüsü B.K ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Ayrıca yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL