Güncel Yerel

CHP Nazilli’den dayanışma yemeği

CHP Nazilli’den dayanışma yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü Dayanışma yemeği düzenledi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen dayanışma yemeğine başta CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, CHP il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin davete katılım göstererek kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Alptekin yaptığı açılış konuşmasında iktidara yüklendi. İktidarı eleştiren açıklamalarda bulunan Alptekin, son zamanlarda artan zamlarla ilgili AK Parti’ye sitem etti. Vatandaşın yaklaşan kış mevsimi öncesinde zor durumda kaldığını hatırlatan Alptekin, “Millet, “Yandım Allah!” diyor duymuyor musun Erdoğan? Kaşıkla verdiğin 3 kuruşluk maaş artışlarını kepçeyle geri alıyorsun milletin isyanını görmüyor musun Erdoğan? Bak açık seçik söylüyorum bu büyük Aziz millet; Senin ekonomi programı yüzünden yoksullaştı, fakirleşti, aç kaldı, açıkta kaldı. Millet benzin alamaz hale geldi. Gübreye yapılan zamlara bakın artık çiftçi tarlasına tuzluk ile gübre atacak hale geldi. sönmeden, mutfaktaki yangın sönmez.” ifadelerini kullandı.

Yaklaşan seçim öncesi iktidar olmak için Nazilli’deki çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Alptekin, “Önümüzde bir genel seçim var. Bizler davamıza inanarak çalışmaya devam ediyoruz ve iktidarı elimizi uzatıp alacağız. Unutmayın borcumuz var. Ödememiz gereken bir borç. Bu cennet vatanı bize armağan eden Atamıza, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Dumlupınar’da şehit ve gazi olanlara ödememiz gereken bir borcumuz var.” dedi.

Konuşma ardından yemeklerini yiyen partililer daha sonra Grup Ediz’in hazırladığı eğlence programı ile doyasıya eğlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL