Siyaset Yerel

İYİ Partili Belediye Başkanı Kaya hakkında şok iddia!

İYİ Partili Belediye Başkanı Kaya hakkında şok iddia!

ANLIK HABER – Aydın’ın İncirliova ilçesinde İyi Parti’li Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın Nazillili olduğu öğrenilen bir düğün salonu işletmecisini küfür ederek darp ettiği iddia edildi.

İddialara göre, İncirliova’da arazisi İncirliova Belediyesi’ne ait olan düğün salonunu 2020 senesinde yap-işlet-devret projesiyle yapan şirketten kiralayan F.M, çalışmalarına başladı. Kiralama işleminin ardından ruhsat başvurusu için İncirliova Belediyesi’ne giden F.M, ruhsatı alarak düğün yapacak çiftleri ağırlamaya başladı.

Aradan geçen yıllar sonrasında İncirliova Belediyesi düğün salonu işletmecisi F.M’ye bir dilekçe gönderdi. Gelen dilekçede yapılan kira kontratının geçersiz oluğunu gören işletmeci F.M, durumun geçersiz olması için ne sebep olduğunu sormak için belediyeye başvurdu. Ancak F.M, sözlü ve yazılı olarak kira kontratının neden geçersiz olduğunu öğrenemediğini iddia etti.
İncirliova Belediyesi’nin sebepsiz bir şekilde ruhsatını iptal ettiğini öğrenen F.M, yaşadığı olaylar karşısında sıkıntı yaşadığını gerekçe göstererek salonu boşaltma kararı aldı.

İşletmeyi kapatma kararı sonrasında kendisinin özel olarak yaptırdığı demir çitleri geçtiğimiz Cuma günü sökmeye başlayan F.M, çalışmalar aşamasındayken İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve zabıtaların gelerek “Bunları sökemezsin, bunlar belediyenin malı” şeklinde çıkıştığını iddia etti.

F.M’nin çitlerin kendisinin yaptırdığını söylemesi üzerine sinirlenen Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ın zabıta ekiplerine “Burada durun, bu çitleri söktürmeyin” emri verdiği iddia edildi.
Durum karşısında sinilenen F.M, başkan Kaya makam aracına binerken “Başkanım kardeşinizin de düğün salonu var Allah benim işimi alsın ona versin beni bezdirdiniz” sözlerini söyleyerek sitemini ortaya sunduğunu dile getirdi. F.M ve görgü şahitlerinin iddiasına göre Başkan Kaya bu sözler üzerine F.M’nin üzerine gelip, “Şer*fsiz, Pez*v*nk” diyerek yumruk attı.

AMBULANSI İPTAL ETTİRMİŞLER
Yediği yumruk karşısında sinir krizi geçiren F.M ’yi gören zabıta ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirirken başkan Aytekin Kaya hızla olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık bir saat boyunca ambulansın gelmesin bekleyen F.M daha sonrasında zabıta ekiplerinin sağlık ekiplerini tekrar arayarak ambulansı iptal ettirdiklerini öğrendiğini iddia etti.
Arkadaşlarının tekrar ambulansı çağırmasıyla birlikte, gelen sağlık ekiplerinden darp edildiği için polis ekiplerine haber verilmesi gerektiğini öğrenen F.M, polis ekipleriyle birlikte hastaneye giderek darp raporu aldı.
Olay sonrası İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’dan şikatetçi olan F.M, avukatları aracılığla dava açtığını dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL