Güncel Yerel

Nazillili minikler Ata’sını unutmadı

Nazillili minikler Ata’sını unutmadı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılı anma programları tüm yurtta olduğu gibi Özel Nazilli İlk Mektebim Anaokulu’nda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programa Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Caner Özkul da katıldı. 
Minikler, Yüzbaşı Caner Özkul ve öğretmenleri ile birlikte ‘Seni Hiç Görmeden Sevdim’ şarkısını söyledi. Bunun yanında minikler yaptıkları Atatürk’ü anma köşesine çiçek bırakarak saygı ve özlemlerini gösterdi.

Bir diğer duygulandıran etkinlik ise Profesör Muammer Aksoy Mahallesi’nde bulunan Orhangazi İlkokulu öğrencilerinden geldi. Orhangazi İlkokulu adeta kalplere dokunan bir eser bıraktı. Okul bahçesinde yapılan programda 09.05’te sirenlerin çalınması ile saygı duruşunda bulunan öğrenciler ve öğretmenler hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu. Anma programının arzından yine öğrenci ve öğretmenler programı zenginleştirerek okul bahçesinde ‘Atam İzindeyiz’ koreografisi oluşturdu. Ardından açılan bayrak ve Atatürk resmi drone ile saniye saniye çekildi. Yapılan etkinlik duygu dolu anlat yaşatırken, gösteride okul içinde ve dışında toplamda 500 öğrenci ve 34 personelin görev alındığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL