Spor Yerel

Nazilli’de teknik adam Erdil ile yollar ayrıldı

Nazilli’de teknik adam Erdil ile yollar ayrıldı

NAZLI ALTINAYAR – Son haftalarda üst üste alınan galibiyetlerle ilçede a birlik beraberlik havasını anca yakalayan Nazilli Belediyespor, hevesleri kursakta bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor karşılaşmasında iddialara göre yönetim içinden birinin oyuncu değişikliklerine müdahil olmasına sinirlenen teknik direktör Cihan Erdil’in dün şok bir şekilde istifa etti.

Yönetim camiada şaşkınlıkla karşılanan kararın ardından Cihan Erdil ile bir araya gelerek acil durum koduyla bir toplantı düzenled. Tesislerde yapılan toplantıda sonuç belli oldu. Siyah beyazlı yönetim, Erdil’in istifasını kabul ederek yolları ayırma kararı aldı.

Teknik adam Erdil’in istifasının ardından kulüpten yapılan açıklamada, “Eşin Group Nazilli Belediyespor’umuzun Teknik Direktörlüğünü yapan Cihan Erdil ve ekibinin istifası doğrultusunda yapılan yönetim kurulu kararı ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Kendisine ve ekibine bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ederiz. Nazilli Belediyespor’umuzun gerçekleştirilecek antrenmanlarına takımımızın başında altyapı hocalarımız Birkan Duran, Murat Türkar, Murat Angın ve Serkan Çevik çıkacaktır.”

Ayrıca Isparta 32 Spor maçı öncesinde yaşanan bu olay takımda moralleri bozdu. Siyah beyazlılar, Erdil’in yerine gelecek yeni teknik direktörü belirlemek için çalışmalara başladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL