Yerel

Nazilli’de duygu dolu anlar yaşandı!

Nazilli’de duygu dolu anlar yaşandı!

Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçi akınına uğradı. Aydın’ın Nazilli ilçesinde şehit oğlunun mezarını ziyaret etmek isteyen bedensel engelli anne Güli Aytaç’ın yardımına polis ekipleri koştu.
11 yıl önce Hakkari’nin Yükseova ilçesinde 34’üncü Piyade Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan ve silahının kazayla ateş alması sonucu terhisine 1 afta kala şehit olan Er Ahmet Yıldırım’ın annesi, oğlunun mezarını ziyaret etmek için polisten yardım istedi. Bedensel engelli anneyi Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’ndeki evinden alan ekipler, polis otosuyla Eğriboyun Mezarlığı’na götürdü. Acısı dün gibi taze olan Güli Aytaç, oğlunun kabrini elleriyle temizleyip, göz yaşı döktü. Polis memurları da şehit annesiyle birlikte mezarlıkta dua etti.

ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN

Manşet Aydın Gazetesi’nden Mustafa Çelik’e konuşan Aytaç, mezarlıkta duygu dolu anlar yaşadı. Türk devletine ve polisine teşekkürlerini sunan anne, “Allah devletimizden razı olsun. Polis memurlarımız, beni oğlumun mezarına kadar getirdi. Allah polisimizi korusun. Kimsemiz yok ama polislerimiz her zaman bizim yanımızda Dizim ameliyatlı ve pilatin takılı. Ben oğlumu çok özlemiştim. Allah’ımız var, devletimiz var. Çağırıyoruz, hemen geliyorlar, mezarlığa getiriyorlar. Allah bizi başkalarına muhtaç etmesin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL