Yerel

Bozdoğan’da acı olay!

Bozdoğan’da acı olay!

NAZLI ALTINAYAR – Aydın’ın Bozdoğan ilçesi Haydere Mahallesi’nde 23 yaşındaki Ali Umut Kavas isimli uzman çavuş silahla canına kıydı. Alınan bilgiye göre Haydere mahallesinde ikamet eden Uzman Çavuş Ali Umut Kavas (23), akşam saatlerinde mahalle mezarlığına gitti. Mezarlıkta aracın içinde yüksek sesli müzik dinleyen Kavas’ı fark eden mahalle muhtarı uyarmaya gelince silah çıkararak kafasına dayadı. Muhtarın iknalarını aldırmayan Kavas, tetiği çekerek yaşamına son vermek istedi.

Kanlar içerisinde kalan Kavas’ı gören muhtar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kavas, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ayrıca geçtiğimiz senelerde Suriye’nin İdlib ilçesinde görevli olan Kavas’ın, terör örgütünün düzenlendiği saldırıda sırtından vurularak yara aldığı ve bir çok arkadaşının yanıbaşında şehit olduğu öğrenildi. Sürekli yanında şehit düşen arkadaşlarının fotoğrafını göstererek bir gün onların yanına gideceğinden bahseden Kavas, son olarak iş kazası sonucunda İzmir’e geri hizmete çekildi. Yakınlarından alınan bilgiye göre Uzman Çavuş’un bir süredir maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı psikolojik sorunlar yaşadığı ve daha önce de bir çok kez canına kıymaya yeltendiği bilgisine ulaşıldı.

Soluğu her fırsatta çok sevdiği ve vefat eden halasının yanında aldığı öğrenilen Kavas’ın canına kıymadan önce konuştuğu herkese “halam beni çağırıyor “ dediği öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde incelemelerinin ardından uzman çavuş kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Aydın Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

GAZETEMİZE FOTOĞRAF ATTI

Canına kıymadan önce Nazilli Anlık’a kendi fotoğrafını atarak, bu fotoğraf sizde kalsın diyen Uzman Çavuş’un acı haberi bizleri de derin hüzne boğdu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL