Güncel Video Galeri

Nazilli’de feci kaza! 2’si 5 çocuk yaralandı!

Nazilli’de feci kaza! 2’si 5 çocuk yaralandı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Otomobil sürücülerinden birisinin alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza, Nazilli Devlet Karayolu üzerinde sanayi kavşağında gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Denizli’den Aydın yönüne seyir halinde olan İ.İ idaresindeki 35 UZ 300 plakalı araç ile Yeni Sanayi istikametinden 22 sokağa doğru ilerleyen ve alkollü olduğu belirlenen H.G idaresindeki 10 FF 118 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçların içerisindeki M.İ (3), K.İ (7), Y.İ (39), İ.İ (40) ve H.G (42) olmak üzere 2’si çocuk toplamda 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kaza bölgesine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, herhangi bir hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca kazayı gören vatandaşların iddiasına göre, karayolu üzerinde bulunan lavantaların uzunluğundan dolayı görüş mesafesinin olmadığı ve kazaya biçilmeyen lavantaların sebebiyet verdiği öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL