Siyaset

Serdar Alptekin’den gövde gösterisi!

Serdar Alptekin’den gövde gösterisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe teşkilatında yönetimde bulunan 11 üyenin istifası ile başkanlığı düşen Serkan Sevim’in ardından başkanlığa atanan Serdar Alptekin, Hangar Kafe Restoranda düzenlediği görkemli aday tanıtım toplantısıyla adeta gövde gösterisi yaptı.

İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Mert Öreroğlu ve Chp Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Semra Uysal’ın yanı sıra çok sayıda delegenin katıldığı aday tanıtım toplantısında etkileyici konuşmasıyla beğeni toplayan Serdar Alptekin, CHP’lilerden tam destek aldı.

Konuşmasında başkan olması durumunda her hafta üye toplantısı yapacağının altını çizen Alptekin, gerçekleştireceği projeleri anlatırken alkış tufanına tutuldu.

Alptekin, “Planlarımızı yaptık, sizlerin de desteği ile başkan olduğumuzda çalışmalarımız sonucunda Nazilli’de ilk defa oy kullanacak 3692 seçmene karşılık planlarımızı hazırladık. Genç kardeşlerimize yönelik çok yönlü projelerimiz var. İlçemizden giden seçmenler olduğu kadar çeşitli vilayetlerden ilçemize gelen 10.000’e yakın seçmenimiz bulunmaktadır. Bu seçmenleri memleketleri, mesleklerine göre ayırıp listeledik. Bu seçmenlerimizle çalışma planlarımızı hazırladık. Bu konuda tüm muhtarlarımızla, STK ve sendikalar ile iletişime geçerek çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Partimizin şuan Nazilli’de 3173 üyesi bulunmaktadır. Bu konuda üye sayımızı görev süremiz boyunca arttırarak çıkaracağımızın sözünü veriyorum. Gençlik ve kadın kollarımızla birlikte senkronize bir şekilde çalışarak tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe teşkilatına duyulan teveccühü daha da yukarı taşıyacağız.” dedi.

Ayrıca, açıklama sırasında yeni bir üyeye rozet taktimi yapılması delegeler tarafından hoş karşılandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL