Genel

Nazilli’de sel felaketi!

Nazilli’de sel felaketi!

Nazilli Belediyesi, ilçede aniden bastırarak afete neden olan yağmur sonrası Ketenova, Kuşçular, Ovacık ve Bağcıllı Mahalleleri’ne acil müdahale ekibi gönderdi.

Nazilli’de bugün 19.00 saatlerinde aniden etkili olan sağanak yağış başta Bağcıllı olmak üzere Ketenova, Kuşçular ve Ovacık Mahallelerinde afete neden oldu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, selin ardından maddi ve manevi hasarın meydana geldiği bölgelerde ekibi ile birlikte incelemelerde bulunarak acil müdahale talimatı verdi.

Afet haberini alır almaz bölgeye ulaşan Nazilli Belediyesi ekipleri, yollarda meydana gelen hasarı gidermek için iş makinaları ile çalışmalara başladı.

Çalışmalara bizzat katılan Başkan Özcan, selin yaralarını sarmak için gün boyu çalışmaların süreceğini kaydederek; “Öncelikle tüm hemşehrilerime büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yoğun ve etkili yağışlar nedeniyle birçok mahallemizde tahribat oluştu. Kapanan yollarımız var. Ekiplerimiz bu bölgelerde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şuan afetin yaşandığı tüm mahallelerimizde afetin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp oluşan hasarı ortadan kaldıracağız. Hemşehrilerimiz telaşa kapılmasın, bizler Nazilli Belediyesi olarak tüm ekibimizle bölgedeyiz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL