Genel

Nazilli Millet Bahçesi Kaderine Terk Edildi

Nazilli Millet Bahçesi Kaderine Terk Edildi

Aydın’ın Nazilli ilçesi eski polis okulu alanında 5 Haziran günü açılışı gerçekleşen Millet Bahçesi’nin kısa bir süre içerisinde bakımsız hale gelmesi dikkat çekti.
Yapımına milyonlarca liranın harcandığı Millet Bahçesi’nin içerisinde vatandaşları çöplerini toplamaması ve yabancı uyruklu kişilerin insanlara rahatsızlık vermesi parkın açılır açılmaz kaderiyle baş başa kalmasına sebep oldu.
Park içerisinde bulunan iki güvenlik görevlisinin yetersiz geldiğini belirten vatandaşlar, yabancı uyruklu kişilerin çoğu zaman saldırdığını ve güvenlik görevlilerinin üstüne yürüdüklerini dile getirdi.
Açılışının ardından henüz bir hafta geçmişken, park içerisindeki oyun aletlerinin maddi zarar görmesi ve bakımsız hale gelmesi sonucu Nazilli halkı Millet Bahçesi’ni tercih etmemeye başladı.
Güvenlik görevlilerin yetersiz olması sebebiyle, park içerisinde asayişin sağlanmadığını söyleyen çevredeki bazı vatandaşlar, bu konuya çözüm bulunması gerektiğini ve milyonlarca lira harcanan Millet Bahçesi’nin kaderiyle baş başa kalmaması için çalışmalar başlatılmasının altını çizdi.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL