Genel

Büyükşehir’den İsabeyli’de asfalt çalışması

Büyükşehir’den İsabeyli’de asfalt çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’nin İsabeyli Mahallesi’nde tarım arazilerinin bulunduğu ova yolunda asfalt çalışması başlattı. Muhtar Çelik, yol çalışmasının söz verilen tarihten önce başladığını söyleyerek Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Nazilli İsabeyli Mahallesi’nde çiftçilerin yoğun olarak kullandığı ova yolunda asfalt çalışması başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte il genelinde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yaklaşık 3 kilometrelik ova yolunda sathi kaplama çalışması gerçekleştirecek.

Tarım arazilerinin bulunduğu güzergâhta, ilk etapta eski kaplamanın kazınacağı, ardından temel malzeme serimi ve sathi kaplama çalışması yapılacağı öğrenildi.

“ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM”

İsabeyli Mahallesi ova yolunun talepleri doğrultusunda Aydın büyükşehir belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından programa alındığını ve planlanan tarihten daha önce çalışmaların başlatıldığını belirten Muhtar Birkan Çelik, “Bize bu yolun Temmuz ayı sonu ya da Ağustos ayında yapılacağı söylenmişti ama sağ olsun Özlem başkanımız bize jest yaparak iş makinelerini bugün itibariyle gönderdi.

Atatürk Bulvarı’nın devamı olan İsabeyli ovası ana yolu çalışmaları başladı. Çalışmaların başlaması bizleri mutlu etti. Bu sebeple Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

“SIKINTILARDAN KURTULACAĞIZ”

Tarım arazilerine ulaşımı sağlayan ova yolunda başlatılan çalışmadan memnuniyet duyduğunu ifade eden İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, “Bu yolun yapılacak olması bizim için büyük nimet oldu. Çünkü İsabeyli ovası, bölgenin en büyük ovalarından biri. Buradan ciddi miktarda yonca ve saman çıkışı yapılıyor. Buraya büyük tırlar ve kamyonlar geliyordu. Yazın toz, kışın çamurla kaplanan ova yolunun bozuk olması araçlara sıkıntı yaratıyordu.

Yol çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte bu sıkıntılardan kurtulacağız ve yol artık daha konforlu bir hale getirilecek. Ben tekrar şahsım adına, çiftçiler adına ve mahallem adına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL