Genel

Başkan Öztürk’ten açıklama geldi!

Başkan Öztürk’ten açıklama geldi!

İYİ Parti Nazilli ilçe teşkilatında 13 kişinin istifasının ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da katılımıyla basın açıklaması yapan başkan Cihat Öztürk, istifa eden üyeler ile herhangi bir sorun olmadığını dile getirdi.

Başkan Öztürk, kişisel sorunların partiye mal edilmemesi gerektiğini dile getirerek şöyle konuştu; “Yönetimdeki görevcinden ayrılan 4 asil ve 9 yedek yönetim kurulu üyemizin kararlarına saygı duyuyorum. Bizim yönetimimiz benim ilçe başkanı olduğum 66 kişilik bir ekip. Bu ekip tek liste halinde muhteşem bir kongreyle oluşturduğunuz bir yönetim. Arkadaşlarımız bugün kamuoyuna sundukları açıklamayla görevlerinden ayrılmış bulunmakta. Gerekçelerine katılmasak bile bu karara saygı duymak bize düşer.

Biz İYİ Partinin zaferine kadar mücadelemize ara vermeden devam edeceğiz. Biz hiç bir gerekçeyle görevimizden kaçamayız. Benim sayın genel başkanımıza verdiğim bir söz var Nazilli’de İYİ Partiyi birinci yapacağız.

Yönetimde herhangi bir zaafiyet mevcut değildir. Çalışmalarımız devam etmektedir. Biz bir yola çıkarken aynı zamanda bir kader birliği yapıyoruz. Bu yolculukta bu bahse konu arkadaşlarımız da dahil bir dava arkadaşlığı tutumu içerisinde oldum. Ancak oluyor siyasette böyle şeyler arkadaş. Herkesi mutlu edemiyorsunuz maalesef.

Böyle bir gelişme olunca benim 20 yılın üstünde beraber kader birliği yaptığım Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan ile bu durumu paylaştım. Başkan nezaket göstererek Aydın’daki programını yarıda kesti yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.

Biz bir çok mücadeleyi birlikte göğüsledik. Başkanımızın gerek seçim öncesinde gerek seçim sonrasında hep yanında olmaya çalıştım. Bundan sonrada sayın başkanımızın yanında olacağız.

İyi partinin gerek Nazilli’de gerek Türkiye’de ki yürüyüşüne hiç bir güç engel olamayacaktır. Bu üzücü durumlara rağmen iktidar yolculuğumuzu azimle devam ettireceğiz.

Bir maç oynanırken bazı oyuncular sakatlanabilir. Yeni oyuncuları devreye sokamıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda diğer oyunculara düşen bir vazife vardır o da iki kişilik oynamak. Herhangi bir yönetimde fonksiyonsuzluğa düşmemek için tüm arkadaşlarımızı iki kişilik oynamaya davet ediyorum.

Arkadaşlarımın beni yalnız bırakmayacağına inanıyorum.

Bu gerekçeleri hak edecek bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Ama insanlar bazı şeylere kurulabiliyor. Kişisel gerekçeler ideolojik sebeplere bağlanmamalı. Bundan bir buçuk yıl önce partimizden ayrılan milletvekilleri vardı muhtemelen onlar şuan pişmandır. Oysa biz biliyoruz kişisel mevzulara takılıyor. Bu sorunlara bir kılıf oluşturulmamalı. Bir arkadaşım desin ki evet başkanım şu şu konularda bencillik yaptınız ben hepsini kabullenmeye razıyım.

Kişisel egolarımızı bir kenera bırakarak görev yapmamız gerekiyor. Görevimin başında iktidara doğru emin adımlar atıyoruz. Emaneti yeni temsilcisine bırakana kadar çalışacağız. Bizi izlemeye devam edin.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL