Siyaset

Chp’li Alptekin Ak Parti’yi sert eleştirdi

Chp’li Alptekin Ak Parti’yi sert eleştirdi

Chp Nazilli ilçe başkanı Serdar Alptekin, Ak Parti hükümetinin hem yerelde hem ülke genelinde gerçekleştirdiği faaliyetleri eleştiren bir açıklamada bulundu.

Başkan Alptekin açıklamasında şöyle konuştu; “Halen daha normalleşmede neler olacağını, ekonominin, sağlığımızın nereye gideceğini bilemiyoruz.
Gerek ilçemizde, gerek ilimizde gerekse de ülkemizde, artık ekonomi can çekişiyor ifadesi bile durumu anlatmaya yetmiyor.
Açıklanan rakamlara göre vatandaşın kredi oranında ülkemiz dünyada birinci… Yani işin özeti milleti sadece borçlandırmış hükümet. Dünyada birinciyiz vatandaşın borç oranında düşünebiliyor musunuz?
Gelelim bir diğer konuya, bakmayın siz AKP’nin atıp tuttuğuna, şöyle bir nefes aldıracak desteği artık milletimiz rüyasında bile görmüyor. Zira açıklanan resmi rakamlara göre gayri safi hasılanın vatandaşa yapılan pandemi desteğine oranında Amerika, Yeni Zelanda, İngiltere, Singapur başı çekiyor. Peki, Türkiye? Değerli dostlar ülkemiz bu listede dünya sonuncusu. Pakistan, Zambiya, Etiyopya bile bizden yukarıda. Yazık diyorum başka da bir şey diyemiyorum.
Halk borcun içinde yüzüyor ama desteğe gelince ortada hiçbir şey yok. İşte AKP pandemi ekonomisinin özeti bu!
Ha aşıya gelirsek; cekler, caklar hala bitmiş değil.
Bakın aşı pasaportu artık görünen o ki uygulamaya giriyor. Peki hasbelkader çin aşısı vurduğunuz insanlarımız ne yapacak? İlanihaye pasaport edinemeyecek bu vatandaşlarımız da bu halde…
Yani sevgili arkadaşlarım;
AKP döneminde iş yok, aş yok, aşı yok…
Ve artık yayınlanan videolarda görüyoruz ki hukuksuzluk çok, şaibe çok, itham çok.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL