Siyaset

Alptekin, Abak’a Esti Gürledi!

Alptekin, Abak’a Esti Gürledi!

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin’i hedef alarak, “Sen önce burnunun dibindeki CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı olan partilin ‘kokainci’ ile ilgili neler söyleyeceksin onu dinleyelim” açıklamalarıyla Nazilli gündemini hareketlendirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, “Diyanet TV’nin kocaman kocaman gemicik kiralamasını yazınca, bizim Nazilli ilçe başkanı önce “ o diyanet TV vakfın” dedi, e vakfın başkanı Diyanet İşleri Başkanıymış deyince, “e onu bir hayırsever bağışlamış, vakıf para ödememiş” diyor” ifadelerini kullandı.

Alptekin konuşmasına şöyle devam etti; “Ezcümle çırpınıyor, çırpındıkça irtifa kaybediyor. Bu gereksiz harcamayı savunamıyor özünde, konuyu elinden geldiğince, dili döndüğünce sağa sola çekiştirip duruyor. Ama o kadar çok çekiştirdi ki sonunda koptu elinde kaldı.
Diyemiyor ki; “evet şu yoklukta, millet açlıkla boğuşurken yakışıksız olmuş. Zaten vakfın gayesi yardım toplamak. Bu bağışçı da gemi kiralamaya yönlendirileceğine, garip gurebaya yönlendirilmeliydi.” Neden? Korkuyor, aman bana ne derler, neme lazım, yerimden yurdumdan olurum diyor.
Bak sayın başkan,
Hakikaten milletimizin durumu işler acısı. İşsizlik almış başını koşmuş. TÜİK artık iş bulmaktan ümidini kesip, iş aramayanları listesine bile almıyor. Siz istediğiniz kadar konuşun, bu aziz millet, işsizliğin, aşsızlığın geldiği durumu da biliyor, buna kimin beceriksizliğinin neden olduğunu da!.. AKP hükümeti artık yönetsel anlamda burun üzeri çakılmak üzere olan bir tayyareden farksız. Belki içinizde tayyare yere çakılmadan paraşütü takıp atlamak isteyenler var. Ama yok öyle yağma. Bu milleti getirdiğiniz bu halin hesabını sandıkta vereceksiniz.
Bakın sizin partinize mensup Bozdoğan Belediyesi belediyeye gelir gelmez 70’e yakın emekçi kardeşimizi, önlerinde alın teri dışında bir şeyi olmayan 70 aileyi, işsiz ekmeksiz bıraktı. Hem de hiç kimseye aldırmadan.
Bırakın bu millete iş bulmayı, siz milletin olan işini bile elinden alıyorsunuz. Bereket versin bu ülkede bir yargı mekanizması varda, haklarını söke söke aldı bu kardeşlerimiz.
Esnafımızı entübe ettiniz, çiftçimizi, işçimizi, emeklimizi; AKP hükümeti olarak koca bir milleti entübe edip, solunum cihazına bağladınız.
Bu dertlere çare yok, bari sükût edin.
Diyanetin, vakfın başkanının israfının derdini de onlara bırakın, o israfa bari ortak olmayan inanın size yakışmaz!
Bak Sayın Abak,
Belediyeler fabrika açmaz, hükümetler, iktidarlar fabrika açar veya yatırımcıyı destekler. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarlarında açılan fabrikaları tek tek sattınız.
Belki senin haberin yoktur ama ben sana yol göstereyim. KİT komisyonu başkanı milletvekilinize soruver o sana tek tek anlatır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL