Güncel

Başkan Özcan Konuştu;”Demirci’nin açıklamaları doğru değil”

Başkan Özcan Konuştu;”Demirci’nin açıklamaları doğru değil”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Belediye Meclis toplantısı sonrasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci arasındaki gerilim hakkında konuşarak Demirci’nin açıklamalarını doğru bulmadığını dile getirdi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli hilaftan, kavgadan ve ayrılıktan fayda görmedi. Bilakis hep zarar gördük. İttifakın çatırdadığı veya bir sıkıntı olduğu yönünde bir bilgiye ve düşünceye sahip değilim. İttifaktan Nazilli olarak fayda sağlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“AÇIKLAMALARINI DOĞRU BULMUYORUM”

Başka Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’nin açıklamalarına ithafen, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanımızın böyle siyasi bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. Belediye başkanlığı kamu hizmeti yapılan bir yerdir. Siyaseten elbette bağlantıları vardır ancak Özlem Hanım’ın şimdiye kadar böyle bir yola tevessül ettiğine şahit olmadım. Bundan sonra olacağına da ihtimal vermiyorum. İl Başkanımızın bu yöndeki açıklamaları doğruysa, beyanatlar kendisine aitse içeriğini ve açıklamayı da doğru bulmuyorum. Bir sıkıntı varsa kendi aramızda çözmeliyiz. Kamuoyu önünde konuşulacak meseleler olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL