Güncel

Muhtar Topçuoğlu, sosyal medyadan Başkan Özcan’a teşekkür etti

Muhtar Topçuoğlu, sosyal medyadan Başkan Özcan’a teşekkür etti

Nazilli Belediyesi tarafından Arslanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen bahçe yollarındaki çalışma mahalle sakinlerini memnun etti. Muhtar Topçuoğlu yapılan çalışma için sosyal medya üzerinden Başkan Özcan’a “Sağ olun Var olun” diyerek teşekkür etti .

Nazilli Belediyesi Arslanlı Mahallesinde, vatandaşların bahçelerine gitmek için kullandıkları patika yollarda düzenleme çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makineleri ile genişletme ve düzeltme yapılarak stabilize edilen yollar vatandaşın kullanımına sunuldu. Gerçekleştirilen çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, mahalle muhtarı İbrahim Topçuoğlu sosyal medya üzerinden yapılan çalışmaları fotoğraflayarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür etti.
Arslanlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Topçuoğlu Sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajında; “Nazilli Belediyesi tarafından, bahçe yollarımızda düzenleme yapıyoruz. Kürşat Engin Özcan Başkanıma teşekkür ederim. Sağ olun Var olun” ifadelerini kullandı.
Sosyal medya üzerinden kendisine yazılan teşekkür mesajlarına cevap veren Başkan Özcan, “Nazilli’yi halkımızla, muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde yöneteceğiz diye söz vermiştik. Asıl teşekkürü ben kendilerine ediyorum. Bize güvenerek hizmet etme şansını bize tanıdıkları için tüm hemşerilerime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL