Siyaset

Nazilli Belediyesinden köylerde rekor yatırım

Nazilli Belediyesinden köylerde rekor yatırım

Nazilli Belediyesi ekipleri, Pirlibey Mahallesi Karabağ Kuyusu mevkiinde yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta Pirlibey Mahallesi’nde çalışmalara başlayan Nazilli Belediyesi ekipleri, Karabağ Kuyusu mevkiinde yol yapım faaliyetlerine devam ediyor.
“YATIRIM ALMAYAN TEK BİR SOKAK KALMAYACAK”
Köylere yapılan yatırımlarla Nazilli’nin sosyo-ekonomik anlamda daha iyi noktalara geleceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Bizler bugüne kadar hiçbir ayrım gözetmeksizin görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ettik. Vatandaşlarımız yapılan iş ve işlemleri görüyor. Teveccühlerinden dolayı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Nazillimizde yatırımın almayan tek bir sokak kalmayacak”dedi.

“PİRLİBEY HALKI BAŞKANIMIZIN YANINDA”
Mahalle sakinlerinin talebi ve Belediye Başkanları Kürşat Engin Özcan’ın talimatları doğrultusunda başlayan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Pirlibey Mahalle Muhtarı Mustafa Kaner; “Yolumuz çok kötüydü. Yaklaşık 300 metre uzunluğundaki bu yoldan araçların geçmesi mümkün değildi. Şu an da araçların rahatlıkla kullanabileceği şekilde yapıldı. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Buradaki yolumuz tamamlandıktan sonra yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda bir yolumuz daha var. Oranın da yapımına başlayacağız inşallah. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu yatırımların devamını diliyoruz. Pirlibey halkı her zaman başkanımızın yanındadır” diye konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL