Genel

Kozdere Mezarlığı istinat duvarı ile korumaya alındı

Kozdere Mezarlığı istinat duvarı ile korumaya alındı

Köylerde yaptığı yatırımlarla göz dolduran Nazilli Belediyesi, şev sebebiyle sık sık toprak kayması ve kabirlerde deformasyonun yaşandığı Kozdere Mahallesi Mezarlığı’nı istinat duvarı ile korumaya aldı.

Mezarlık çalışmalarının mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda öncelik verilerek gerçekleştirildiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Hizmetlerin aksamadan sürdürülebilmesi için Nazilli Belediyesi olarak faaliyetlerimizi ara vermeden devam ediyoruz. Kozdere Mahallemizde yamaç üzerinde var olan mezarlıkta ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışma ile toprak kaymaları ve mezarlıkların göçmelerinin önüne geçmiş olduk. Kentimizdeki sorunların çözümü için her zaman görevimizin başındayız” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Kozdere Mahalle Muhtarı Ahmet Güler; “Mezarlığımızın duvarında yağış nedeniyle sık sık göçmeler oluşuyordu. Bu durum nedeniyle cenazelerimizde sıkıntı yaşamamak için Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’dan yardım isteğinde bulunduk. Başkanımız isteğimizi ivedilikle halletti. İki buçuk metre yüksekliğinde ve otuz metre uzunluğunda örülen duvarımız sorunumuzu çözmekle birlikte mahallemiz için güzel bir çalışma oldu. Allah başkanımızdan razı olsun. Nazilli Belediyesi’ne ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL