Siyaset

Başkan Özcan oy oranını yüzde 12 artırdı

Başkan Özcan oy oranını yüzde 12 artırdı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan son 2 yılın en başarılı belediye başkanları araştırmasında yüzde 60,5 oranla Türkiye’de 3, Ege Bölgesi’nde ise 1. sırada yer aldı.

ORC Araştırma Eğitim ve Danışmanlık Şirketi, 19 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında 30 büyükşehir ve 25 bin seçmen ile yüz yüze ve CATI yöntemi ile gerçekleştirilen ‘son 2 yılın en başarılı belediye başkanları’ performans araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

EGE BÖLGESİ’NİN EN İYİSİ
Araştırmaya göre; 31 Mart 2019 seçimlerinde yüzde 48,2 oy alarak Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, 2021 yılında başarı oranını yüzde 12,3 artırarak yüzde 60,5 ile Türkiye’de 3, Ege Bölgesi’nde ise 1. sırada yer aldı.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU
Geçtiğimiz yıl yapılan tüm anketlerde zirvedeki yerini koruyan ve bu başarıyı 2021 yılında daha da artırmak için çalıştıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Desteğini ve sevgisini her zaman hissettiğimiz, bizlerin her zaman yanında olan kıymetli hemşehrilerimize ve bu başarıyı almamızda büyük payı olan değerli çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Göreve geldiğimiz gün ‘siyaset değil hizmet yarışında olacağız” diye söylemiştik. İnşallah hemşehrilerimizden aldığımız güçle Nazillimiz için iyi ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL