Siyaset

Abak, Ak Parti’ye Davet Ettiği Başkan Özcan’a Ateş Püskürdü!

Abak, Ak Parti’ye Davet Ettiği Başkan Özcan’a Ateş Püskürdü!

Nazilli’de Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, gergin geçen meclis toplantısının ardından yaptıkları basın açıklamasıyla Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a tepki göstermeye devam etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, Özcan’ın ikinci kez Nazilli Belediyesi’yle ilgisi olmayan genel politikalar ve Oslo’ya sığındığını belirterek, Özcan’a göz dağı verdi. Abak, açıklamasında mecliste yaşanan olayın tekrarlanması halinde AK Parti’nin  cevabının olduğundan daha çok sert olacağını dile getirdi.

Özcan’ı bilmediği konulara girerek ortamı germekle suçlayan başkan Abak, “2014 yılında Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdi. Aday olduğunda bu yasayı biliyordu. Başarısızlıkları ve yapamadıklarını mazeret olarak Oslo’ya sığınmasın. O koltukta oturuyorsa HDP’liler kendisine oy verdi. HDP Aydın İl Başkanı bizim sayemizde oradasınız deyince kimse ağzını açabildi mi?” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’NİN KAPISI AÇIKTI NE DEĞİŞTİ?

Geçtiğimiz aylarda Millet İttifakı’nda doku uyuşmazlıklarından kaynaklanan problemlerin olduğunu belirterek Başkan Özcan’ı AK Parti’de siyaset yapmaya davet eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın meclis toplantısı sonrası ateş püskürmesi kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

Özellikle Mustafa Abak’ın, ““Onların vadettiklerinden daha fazlasını siyasi iktidarın desteğiyle yaparız. Kendisinin vadettiği 30 proje ve fazlasını Nazilli halkıyla tanıştırırız Allah’ın izniyle” ifadelerinin ardından, bugün düzenlediği basın toplantısında soruların soru karşılığında “Davet ve geçiş söz konusu değil” diyerek, 30 projenin ne olduğu hakkında sorular sorması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Mustafa Abak’ın açık açık Ak Parti’ye davetlerinin ardından Başkan Özcan’ın davetlere karşılık olumsuz cevaplar vermesi, Ak Parti Nazilli’nin siyasi politika anlamında değişikliğe gittiğini kanıtlar nitelikte oldu.

Umut Aldi – Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL