Siyaset Video Galeri

Nazilli Belediye Meclisinde Kavga!

Nazilli Belediye Meclisinde Kavga!

Nazilli Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısı sırasında, yapılan hizmetlerin görüşüldüğü madde üzerinde konuşma yapılırken Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Sayar’ın söz alarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın  30 dev projesinin nerede olduğunu sormasıyla birlikte meclis bir anda karıştı.

BAŞKAN ÖZCAN VE MHP İLÇE BAŞKANI ARASINDA ARBADE

Kürşat Engin Özcan’ın karşılık olarak OSLO görüşmelerini öne sunması ve Ak Parti’yi HDP ile koalisyon yaptığı gerekçesiyle eleştirmesinin ardından, oturumu kapatarak sonlandırmasıyla Ak Partili Meclis Üyesi Ali Ertürk’ün oturumun kapatılmasına rağmen geçtiğimiz ay yapılan Parke Taşı ihalesinin usulsüzlük yapılarak gerçekleştirilmesi ve KİT komisyonu tarafından iptal edilmesini hatırlatması başkan Kürşat Engin Özcan ve MHP İlçe Başkanı Hasan Eren arasında itiş kakışa sebep oldu.

’30 BÜYÜK PROJE NEREDE? SONUÇ 2 WİFİ İSTASYONU’
Gergin geçen meclis toplantısı ardından basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Sayar, “Biz orada kent için yapılan projelerden bahsediyoruz başkan bey bize yok OSLO görüşmeler yok bilmem ne gibi şeylerle geliyor. Bunun konuşulacağı yer burası değil Millet Meclisidir biz, kentin meclisiyiz” ifadelerini kullandı.

‘ISPATLAMAZSAN ADAM DEĞİLSİN’
Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile arasında gerçekleşen arbedenin ardından meclis binası girişinde Sinama İşletmecisi Kenan Topçu’nun Ak Partili Meclis Üyesi Ali Ertük’e ‘Niye sürekli taş ihalesini öne sürüyorsunuz?” sorusunu sorması üzerine, Ertürk ve Topçu arasında yaşanan arbedede Ertürk, “İspatlamazsan adam değilsin, ben kişilerle ilgili uğraşmıyorum, milletin paraları boşa akıyor” şeklinde tepki gösterdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL