Güncel

NGC’nin yeni başkanı ‘Özmen’ oldu

NGC’nin yeni başkanı ‘Özmen’ oldu

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGC) olağanüstü kongresinde, Ümit Özmen başkanlığa seçildi. Diğer aday Mehmet Ali Cintosun’un 36 oy aldığı seçimde, Özmen 40 oyla NGC’nin yeni başkanı oldu.

Nazilli Gazeteciler Cemiyetinin sonucu merakla beklenen genel kurulu, Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Aydın SES Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen ile Nazilli Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Cintosun arasında geçen çekilmeli seçimde, divan üyeleri seçildi. İki adayın ortak önergesi ile Erdal Savaş divan başkanlığı yaparken, divan üyeleri ise Şenol Babacan ve Nazan Altınayar oldu.

CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Ümit Özmen sarı listeyle, Mehmet Ali Cintosun ise mavi listeyle yarıştı. İki aday da centilmenlik örneği göstererek rakiplerinin renklerini zarfa koyarak oylarını kullandı. Genel Kurul’da 83 NGC üyesinden 78’i oy kullandı. Seçimde 2 oy geçersiz sayıldı. Divanın yaptığı sayımın ardından 76 geçerli oyun 40’ını alan Ümit Özmen, başkanlığa seçildi.

Genel Kurula, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin, meslek odaları ve STK’ların temsilcileri ile cemiyet üyesi gazeteciler katıldı.

“YÖNETİMİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Özmen, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Nazilli olarak Aydın basınını yönlendirdiklerini dile getiren Özmen, “Cemiyet olarak İnşallah daha güzel hizmetler yapacağız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Mehmet Ali’nin aldığı oy da gerçekten çok ciddi bir oy. Oyların birbirine bu kadar yakın olması birlikte çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Cemiyet üyelerimize daha güzel hizmet verebilmek adına kasım ayında yapılacak olağan genel kurula kadar tüzüğümüzü değiştireceğiz. Demokratik bir şekilde yönetimimizi güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından genel kurul sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL